Winterlessen

Ik ga weer beginnen met de winterlessen!

Er zijn een paar verschillen met vorig jaar en met de lessen van mijn collega’s.

Het lijkt mij goed om de groep wat kleiner te maken, maximaal vier personen.

Omdat cursisten dan meer aandacht krijgen geef ik geen twee uur les maar één uur per week. Veel mensen vinden twee uur ook teveel in een week dus dit lijkt mij een prima opzet. De prijs blijft gelijk omdat de groep kleiner is. 

Per week zet ik uren open in mijn lesagenda  waarop je kunt inschrijven.

Graag wil ik van jullie weten op welke tijden je meestal beschikbaar bent dan probeer ik daar rekening mee te houden. Over het algemeen zijn er één of twee avonden beschikbaar, overdag een paar uur en in het weekend, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Er is geen garantie voor vaste tijdstippen.

Het zijn totaal 16 lessen in periode van vijf maanden. Rond de kerst zijn er minder lessen en een aantal dagen door andere verplichtingen.

Je moet er wel rekening mee houden dat je nog drivingrangeballen moet kopen. Een ballenkaart a €10,- voor 240 ballen zal genoeg zijn voor 6 a 7 lessen.

Bij slechte weersomstandigheden vervallen de lessen, deze worden niet ingehaald. We hebben wel wat marge.

Mocht je op vaste tijdstippen willen lessen en minder les willen kun je altijd een vijf of tienrittenkaart kopen en een groep samenstellen met vrienden. Kijk op de website voor de tarieven, dit kan al vanaf 15 per uur met vier personen.

Mensen die in Doorn lessen wil ik uitnodigen op Soestduinen omdat er meer mogelijk is.

Kosten : € 175,-

Start week van 18 november – 18 maart

Wie doet er mee?

Mail naar annemiekeverkerk@gmail.com